Conversion to new processor PIC18F47K40


+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Sep 2023
    Posts
    1

    Default Conversion to new processor PIC18F47K40

    I am converting an existing design from the PIC18F46K22 to the PIC18F47K40 processor. I am looking to hire someone to help me get the basic system up and running. The new processor appears to be pin comparable so I dropped it into place and have been trying to get the system to come up. At this point, I believe that the issues I am having are in the interrupt handler routines written by Darrel Taylor. Beautiful work, these routines have saved me a great deal of effort in the past. I have found a version that seems to include the new processor, but seems to shutdown what little code that I have working. If you are interested please contact me to discuss the details. Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    406

    Default Re: Conversion to new processor PIC18F47K40

    Post a copy of the DT_INTS file you're using.
    There are a few versions floating around, and not all of them are correct.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Greece
    Posts
    3,766

    Default Re: Conversion to new processor PIC18F47K40

    Maybe we have to add the correct one of this or other also files, in the Book of DT Interrupts here: https://dt.picbasic.co.uk/

    Ioannis

  4. #4
    Join Date
    Oct 2023
    Posts
    1

    Default Re: Conversion to new processor PIC18F47K40

    Quote Originally Posted by sfranchi View Post
    I am converting an existing design from the PIC18F46K22 to the PIC18F47K40 processor. I am looking to hire someone to help me get the basic system up and running. The new processor appears to be pin comparable so I dropped it into place and have been trying to get the system to come up. At this point, I believe that the issues I am having are in the interrupt handler routines written by Darrel Taylor. Beautiful work, these routines have saved me a great deal of effort in the past. I have found a version that seems to include the new processor, but seems to shutdown what little code that I have working. If you are interested please contact me to discuss the details. Thank you.
    Hi ,
    If you are still on the lookout to hire someone, I would be interested.
    You can reach out to me on my email
    Colin

Similar Threads

  1. Which processor are used in satellite ?
    By RITESH in forum General
    Replies: 4
    Last Post: - 24th December 2016, 05:55
  2. Processor halts : Please help
    By cwmaddy in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 12
    Last Post: - 19th August 2009, 21:53
  3. PORTA Logic - Be the processor
    By Darrel Taylor in forum FAQ - Frequently Asked Questions
    Replies: 29
    Last Post: - 9th March 2009, 19:18
  4. Processor choosing
    By Acetronics2 in forum General
    Replies: 3
    Last Post: - 10th January 2007, 22:48
  5. Target Processor
    By hrifai in forum mel PIC BASIC
    Replies: 8
    Last Post: - 23rd October 2005, 00:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts