PDA

View Full Version : LCdout



lerameur
- 3rd December 2006, 15:54
HI
I have this small code for testing the lcdout,
It do not work as is, BUT, if I add the command 'Pot PortB.3,49,X ' before the lcdout command, then I get a print out on the lcd.
Can somebody tell me how to fix this, I dont want to be using the pot command everytime I use LCDout
K


mainloop:
Lcdout $fe, 1, "hello"
Lcdout $fe,$C0, 1, "Test 1 2 3 "
pause 100
Goto mainloop
End

HenrikOlsson
- 3rd December 2006, 16:02
Hi,
It may be that the LCD doesn't have time to start up correctly. Try putting a Pause of 100mS or so before your MainLoop.

/Henrik Olsson.

lerameur
- 3rd December 2006, 16:14
Ok that was it,
thank you