Turbo Encoding with Pic Basic Pro


+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    obaskirt's Avatar
    obaskirt Guest

    Question Turbo Encoding with Pic Basic Pro

    Hi,

    I want to program turbo encoding algorithm by using PIC Basic Pro compiler. I am going to use PIC16F877. I need your help.

    Thank you,

    Onur

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Hangover, Germany
    Posts
    289

    Talking

    I have ready code - but it's for an 16F876, maybe you can convert it to 16F877.
    PBP 2.50C, MCS+ 3.0.0.5, MPLAB 8, MPASM 5.14, ASIX Presto, PoScope, mE mikroBasic V7.2, PICKIT2

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Mexico
    Posts
    47

    Default

    Hello, can you post the code?

    Thanks in advance

  4. #4
    obaskirt's Avatar
    obaskirt Guest

    Question

    Quote Originally Posted by BigWumpus
    I have ready code - but it's for an 16F876, maybe you can convert it to 16F877.
    Would you post your code, please? It is really important for me. Thanks for your help. I really appreciate it.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Mexico
    Posts
    47

    Default

    Quote Originally Posted by BigWumpus
    I have ready code - but it's for an 16F876, maybe you can convert it to 16F877.
    Post it please!!!

    Thanks in advance

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    montreal, canada
    Posts
    6,898

    Thumbs down

    Did you see the big grin of BigWumpus ==>>

    Guess what... it have been asked 2 times, someone already asked some info about 'WHAT THE HELL IS TURBO CODING ALGO" and nobody answer.

    This said, how can we help on something you couldn't explain?

    http://en.wikipedia.org/wiki/Turbo_code
    http://www.ee.vt.edu/~yufei/turbo.html
    http://www331.jpl.nasa.gov/public/JPLtcodes.html
    http://www.google.ca/search?hl=en&q=...e+Search&meta=

    That's what i found... is this what you're looking for? Help our crystal ball a little bit.
    Steve

    It's not a bug, it's a random feature.
    There's no problem, only learning opportunities.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Italy
    Posts
    695

    Default

    Hi,

    Turbo coding requires extremely fast processing.
    (Mathematical intensive algorithm).

    This is not possible with a PIC microcontroller.

    Best regards,

    Luciano

Similar Threads

  1. Looking at pic basic pro symbol values in mplab 8.15a simulator
    By ukemigrant in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 10
    Last Post: - 16th May 2009, 13:18
  2. I want to buy PIC BASIC PRO...
    By simransingh in forum General
    Replies: 2
    Last Post: - 30th October 2007, 17:13
  3. PIC BASIC or PIC BASIC PRO
    By kirkmans in forum USB
    Replies: 3
    Last Post: - 20th April 2007, 00:52
  4. Replies: 5
    Last Post: - 17th January 2006, 19:26
  5. How to use 93C46 Type EEPROM using PIC Basic PRo
    By in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 0
    Last Post: - 1st April 2003, 04:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts