Mplab 7.22


+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Mplab 7.22

  1. #1
    Patrick's Avatar
    Patrick Guest

    Unhappy Mplab 7.22

    Have anyone installed PBP within the new MPLAB 7.22
    Having problems
    How is it done
    Have version PBP 2.44

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    montreal, canada
    Posts
    6,898

    Default

    Did you follow the following procedure?
    http://melabs.com/support/mplab.htm

    Working here on MPLAB 7.31 and PBP 2.46

    EDIT: i saw there's a new 7.40 version available... i'll check this for you and report back
    Last edited by mister_e; - 31st May 2006 at 21:07.
    Steve

    It's not a bug, it's a random feature.
    There's no problem, only learning opportunities.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    montreal, canada
    Posts
    6,898

    Default

    Working with MPLAB 7.40 too!
    Steve

    It's not a bug, it's a random feature.
    There's no problem, only learning opportunities.

  4. #4
    Patrick's Avatar
    Patrick Guest

    Talking Mplab 7.22

    Thanks

    Will try and report back

    Patrick

Similar Threads

  1. Upgraded to MPLAB IDE 8.14 and now I'm stuck
    By BlueHairBob in forum General
    Replies: 2
    Last Post: - 20th August 2008, 02:15
  2. using MPLAB 8.0 ?
    By iugmoh in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 3
    Last Post: - 21st May 2008, 22:07
  3. pbp --> mplab broken again
    By kenif in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 6
    Last Post: - 11th December 2006, 19:57
  4. Microcode Studio MPLAB support
    By jbpaul in forum General
    Replies: 1
    Last Post: - 27th November 2006, 07:55
  5. PBP in MPLAB
    By zagisrule! in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 5
    Last Post: - 29th December 2005, 02:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts