Mplab icd 2


+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Mplab icd 2

  1. #1

    Default Mplab icd 2

    I have an ICD 2. How do you use it to program PICs? There's no IC socket.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Greece
    Posts
    2,899

    Default Re: Mplab icd 2

    Your ICD2 should have a jack with 6 pins. So you need a cable with telephone-like connectors of 6 pins.

    The on your board a female jack of 6 pins (also 8 of the ethernet type should work) and the connections to your PIC should be as in the picture attached.

    You programming IDE is in your MPLABX IPE environment. Then follow the help files.

    Name:  Immagine4.jpg
Views: 20
Size:  38.6 KB

    Ioannis

Similar Threads

  1. MPLAB ICD Memory Usage Gauge Issues
    By readitaloud in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 0
    Last Post: - 1st August 2011, 09:04
  2. MpLAB icd 2 Microcode studio plus
    By mitchf14 in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 7
    Last Post: - 26th January 2009, 22:40
  3. what is ICD?
    By Mostafa in forum General
    Replies: 3
    Last Post: - 12th September 2006, 14:30
  4. Icd 2
    By nicjo in forum General
    Replies: 2
    Last Post: - 6th August 2006, 11:31
  5. MPLAB ICD ver 1 & 16F628A
    By Tissy in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 3
    Last Post: - 26th February 2005, 00:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts