"Program Memory Errors" MPLAB using PicStart Plus
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Hampshire
    Posts
    116

    Default "Program Memory Errors" MPLAB using PicStart Plus

    Hi all...

    I'm battling my way back into hobbying with Picbasic Pro and having a rough time.

    I first had trouble with getting my config stuff worked out. Shortly after I got that working, I started getting "Program Memory Errors" from MPLAB while programming a 12F675.

    It was working! I've been programming the pic over and over. Two different pics. All of a sudden, it's not happy? It worked then it didn't work then it worked... now it doesn't work at all.

    So if you have any thoughts on this I sure would appreciate your support! I know I'm leaning heavily on the forum right now. I'm just burned out. I've searched for answers to this here and on the web. I'm getting really tired of reading at this point. I just keep thinking it shouldn't be this hard to get off the ground.

    Any help here is greatly appreciated!

    Thank you!

    Ross
    Last edited by rossfree; - 25th January 2019 at 22:44.
    Never enough knowledge to be called intelligent but just enough knowledge to be considered dangerous!

    I like that! :-)

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Hampshire
    Posts
    116

    Default Re: "Program Memory Errors" MPLAB using PicStart Plus

    ...and now it's working again. :-P

    So... I unchecked "calibration memory" under the programmer settings tab and it didn't like it. It's working again now. Fingers crossed!!!

    Ross
    Never enough knowledge to be called intelligent but just enough knowledge to be considered dangerous!

    I like that! :-)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: - 28th February 2011, 16:33
  2. Can't find "Install MPLAB Plugin"
    By Charles Linquis in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 2
    Last Post: - 20th March 2010, 04:22
  3. PBP 2.6/MPLab 8.33 ASM "COD" error message
    By reddog24 in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 9
    Last Post: - 3rd December 2009, 21:09
  4. "Program Memory Error" with MPLAB IDE (PBP)
    By aggie007 in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 4
    Last Post: - 13th November 2007, 20:27
  5. 18F452 "Unknown Processor" errors
    By schwinn_rider in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 7
    Last Post: - 27th April 2006, 03:56

Members who have read this thread : 14

You do not have permission to view the list of names.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts