Pickit3 12C508A won't connect -- MPLAB IPE


+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Default Pickit3 12C508A won't connect -- MPLAB IPE

    I've been using my pickit3 with mplab ipe and all has been perfect using 16F1847.

    Why in the world can't I connect when I choose 12C508A? The connect button stays grayed out.

    But when I go back and select 16F1847 again, all is fine and the connect button enables again.

    ?? Thanks for any help.

  2. #2

    Default Re: Pickit3 12C508A won't connect -- MPLAB IPE

    12 "C" 508

    I'm an idiot -- ordered wrong part.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Northeast
    Posts
    320

    Default Re: Pickit3 12C508A won't connect -- MPLAB IPE

    I'm guessing you wanted a PIC12F508?

Similar Threads

  1. How to run MPLAB IPE from MCSP
    By HenrikOlsson in forum PBP3
    Replies: 1
    Last Post: - 18th August 2016, 14:07
  2. Replies: 7
    Last Post: - 3rd April 2012, 12:17
  3. Can't Get PicKit3 to debug using MPLAB 8.63
    By reppig in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 6
    Last Post: - 5th July 2011, 17:50
  4. help for 12C508A
    By dagger in forum General
    Replies: 3
    Last Post: - 30th August 2010, 23:25
  5. 12c508A -- Using more Legs...
    By guest_05 in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 2
    Last Post: - 14th August 2007, 12:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts