ICD3 with PBP


+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: ICD3 with PBP

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    425

    Default ICD3 with PBP

    I have an ICD3 that's been collecting dust. Every time I attempt to use it, I try for a little while, get sidetracked with something else and don't go back to it for some time. Then the cycle repeats.

    Now I need to use it. I searched the forum and see that there isn't much information on it. I know it can be used with ASM but how can I view the PBP code? I can't use the built-in ICD that's supplied with MCSPX because both I'm using both USARTS on my PIC.

    Can someone point me in the right direction?

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Location
    australia
    Posts
    1,650

    Default Re: ICD3 with PBP

    you need to do idc debugging within mplabx . I can only get it to work using some pic18 devices , it seems everything else needs a debug header of some sort . the headers are not cheap

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    425

    Default Re: ICD3 with PBP

    I'm using an 18F87J50. What exactly do you mean when you say:
    idc debugging within mplabx
    Also, how do you see your PBP code in MPLABX?

  4. #4
    Join Date
    May 2013
    Location
    australia
    Posts
    1,650

    Default Re: ICD3 with PBP

    idc should read icd a typo

    start here
    http://www.picbasic.co.uk/forum/showthread.php?t=18520

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    425

    Default Re: ICD3 with PBP

    Thanks, I think this is what I was looking for. Seems complicated.

Similar Threads

  1. PBP File Extension: .BAS vs .PBP
    By nedtron in forum mel PIC BASIC Pro
    Replies: 4
    Last Post: - 13th February 2006, 05:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts