Search Results - MEL PICBASIC Forum


Search:

Type: Posts; User: HenrikOlsson; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    18
    Views
    11,227

    Re: Fixing percent sign when posting code.

    Thanks Lester!
    I'm just one member but I think it's a good idea doing that.

    /Henrik.
  2. Replies
    18
    Views
    11,227

    Re: Fixing percent sign when posting code.

    Thanks Darrel!
    Just did that, now let's see what happens

    ANSEL=%00101101

    EDIT: The above looked fine when first posted. Now I'm editing the message, it still looks OK in the editor.
    EDIT2:...
  3. Replies
    18
    Views
    11,227

    Re: Fixing percent sign when posting code.

    Testing:


    ADCON = 101010

    The above was written in the WYSIWYG editor which, at least for me, is the default editor when making a new post.

    EDIT:
    That showed up OK. Now I pressed Edit post,...
  4. Replies
    18
    Views
    11,227

    Re: Fixing percent sign when posting code.

    Hi,
    Yes, it can be fixed by editing, editing and editing, switching between different modes and more editing - there really should be no need to.

    And, even if you went in and added the % sign in...
  5. Replies
    18
    Views
    11,227

    Fixing percent sign when posting code.

    Hi,
    This has been mentioned several times now but I'll bring it up again since it's still a big problem.

    When posting code between code tags and including binary numbers like ADCON=101011 the...
Results 1 to 5 of 5